Een klein hapje Sla op Noorderzon: HMLT

23 t/m 27 augustus 2018, Noorderzon, Noorderplantsoen Groningen. Vanaf 16:00 uur, twee keer per uur. Duur: 15-20 minuten. Entree: € 4,00.

Kaarverkoop via noorderzon.nl (vanaf 23 juli)/aan de deur.

Afbeeldingen/03 - Producties/HMLT/hamlet.jpg

Vanuit een container wordt de inboedel van de onlangs overleden heer des huizes verkocht. De jongste telg ziet het met lede ogen aan. Zijn vader is amper dood, en nu neemt zijn oom de macht al over. En wat moet dat met dat gefoezel tussen zijn oom en zijn moeder?

Dan verschijnt de geest van zijn vader die spreekt over een laffe moord. En over wraak. Er moet gehandeld worden en vlug! Maar laat dat nou nèt hetgeen zijn waar deze jongen niet zo goed in is.

Moord, wraak, geestverschijningen, (onbeantwoorde) liefde en een held op sokken. Kortom: een goed verhaal. What’s not to like? Jonge Sla brengt Shakespeares klassieker Hamlet in een zeer korte, humoristische versie: HMLT.

Regie: Grytha Visser en Philippien Bos | Spel: Wytse Algra, Anniek Akkerman, Vera Bonder, Renée Wiersma en Daan Wiggemans | Vormgeving: Elvera van Bentum en Bas de Bruijn | Muziek: Omar Bakker | Choreografie: Marten Boonstra | Techniek: Nico Langeland

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

Laatste nieuws

Jonge Sla op Noorderzon!
4 juli 2018
fotoDe klassieker Hamlet in een supersnelle, humoristische versie

Lees meer


Nieuwsarchief


© 2008 - Kortsluiting - Privacy Statement