Jonge Sla Theater

Wie zijn wij

We stellen ons graag aan je voor

SAMEN MAKEN WE JONGE SLA!

Een salade met sla maken is leuker samen dan alleen. Dus we stellen je graag voor aan de mensen achter de receptuur van Jonge Sla.

DE OPRICHTERS EN THEATERMAKERS

Grytha Visser

Theatermaker

Samen met Philippien heeft Grytha Jonge Sla opgericht in 2008. Ze is theatermaker, docent en regisseur. Ontzettend veelzijdig dus. Met haar lange haren, natuurlijke flair, open blik en kritisch op zijn tijd, weet ze iedereen te coachen en aan te moedigen en is ze mede verantwoordelijk voor alle producties van Jonge Sla. Ze heeft heel veel jonge sla opgekweekt tot oude(re) sla. Chapeau!

Philippien Bos

Theatermaker

De andere oprichter van Jonge Sla en al ruim 16 jaar theatermaker. Philippien haar grote liefde is theater en dat merk je meteen. Enthousiast, gedreven en ontzettend creatief. De combinatie van regie en productie die ze samen brengt, maakt haar tot een onmisbaar persoon binnen Jonge Sla. Iedereen die aan Philippien denkt, begint meteen te lachen. Gewoon omdat ze altijd vrolijk is!

OP TONEEL EN ERACHTER

Zonder al deze mensen kan Jonge Sla niet bestaan. Zij maken de sla smaakvol en succesvol. Dus dank jullie wel:

Elvera van Bentum (kostuums), Bas de Bruijn (decor), Marjan van den Hof (grime), Niels Smit Duyzentkunst (muziek), Nico Langeland (Techniek), Wesley Strootman (website), Jessie Willemsen (huisstijl) en onze huidige Jonge Sla talenten: Anniek Akkerman, Corné Kosse, Wytse Algra, Bas van der Heide.

upscaler-Foto banner boven (1)-2x

HET BESTUUR

Marcella

Marcella van der Spoel

Voorzitter

Marcella is in het dagelijks leven lid van het managementteam van Kunst & Multimedia van het Noorderpoort. Zij heeft jarenlange ervaring in besturen en leidinggeven. Zij zet dit graag in ten behoeve van Jonge Sla. Als voorzitter van Jonge SlaAls voorzitter van Jonge Sla houdt ze de touwtjes strak in handen. Niets ontgaat haar, elk slablaadje ligt zoals hij moet liggen en ze regelt alles perfect en volgens plan. Daarnaast is ze ook nog eens een mooi mens. Perfecte combinatie!

Geert Oude Weernink

Penningmeester

Zeg je theater, kunst en freelance producer, dan komt Geert ten tonele. Hij heeft al vele jaren ervaring in het vak en is dus een ware aanwinst voor Jonge Sla. Als penningmeester weet hij veel van het culturele veld en heeft hij vele contacten. Dat komt perfect van pas. Want met een budget kan Jonge Sla tenminste af en toe een tomaat toevoegen aan de salade. Dat maakt het Jonge Sla leven een stuk leuker.

Sandrina Scholte

Secretaris

Communiceren is haar lust en haar leven. Met 23 jaar ervaring in communicatie, marketing & eventorganisatie in haar achterzak is het een goede secretaris voor Jonge Sla. Daarnaast regelt ze ook binnen Jonge Sla een deel van de promotie. Zonder communicatie geen bekendheid, dus fijn dat ze in het Jonge Sla bestuur is gekomen!